- خانه
- chevron_right
- سوله
- chevron_right
- انتخاب بهترین سوله
انتخاب بهترین سوله
موضوع این مقاله انتخاب بهترین سوله می باشد، که انواع سوله را به توضیح می دهیم، و بهترین آن را معرفی می کنیم تا شما انتخاب بهتری در این زمینه داشته باشید.
انواع سوله شامل موارد زیر می باشد، که هر کدام دارای معایب و مزایا می باشند که در مراحل بعدی به آنها می پردازیم.
- سوله سبک خرپایی
- سوله تیر ورقی
- سوله یو بی ام UBM
- سوله دست دوم
عوامل زیادی در انتخاب بهترین سوله تاثیر گذار می باشد؛ مثل: کاربری سوله، بار های وارده به سوله، زمینی که سوله در آن ساخته می شود، شرایط محیطی، سلیقه ی کارفرما، استفاده از جرثقیل و… می باشد.
در مرحله ی بعدی با ما همراه باشید تا تمام این شرایط ذکر شده در بالا را شرح دهیم، پیشنهاد ما برای انتخاب بهترین سوله، سوله سبک خرپایی می باشد، حال در مراحل بعدی این گفته ی خود را اثبات خواهیم کرد.
عوامل تاثیر گذار در انتخاب بهترین سوله
عوامل تاثیر گذار در انتخاب بهترین سوله زیاد می باشد، و این عوامل به شما کمک می کند تا در انتخاب سوله مد نظر خود دچار خطا نشوید، پس لطفا تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید، تا این عوامل نام برده را به خوبی بشناسید.
امروزه به دلیل تنوع سوله ها، انتخاب بهترین سوله مورد نیاز بسیار مشکل شده است، و برای اینکه بهترین انتخاب را داشته باشیم باید از مشاورین مجرب کمک بگیریم این مشاوران با تعیین نیازها و اهداف نهایی ساخت سوله به یک نتیجه گیری کلی می رسند، ولی ما در این مقاله بدون هیچ تبلیغی بهترین نوع سوله را به شما معرفی می کنیم، تا در انتها خودتان بهترین انتخاب را داشته باشید، انتخاب سوله به طور کلی نیاز به معیارهایی دارد که آشنایی با آنها روی نوع انتخاب بهترین سوله تاثیر می گذارد، این معیارها عبارتند از:
- کاربری سوله: کاربری سوله در نوع آن بسیار تاثیر گذار می باشد، انواع کاربری مثل انبار، دامداری، بهداشتی، تالار پذیرایی و… می باشد، به طور مثال برای ساخت سوله بهداشتی و دامداری سوله یو بی ام UBM اصلا انتخاب خوبی نیست و فقط سوله سبک خرپایی است که هیچ محدودیتی در ساخت انواع کاربری ندارد.
- استفاده از جرثقیل : در بعضی از سوله ها مثل سوله یو بی ام نمی توان از جرثقیل استفاده کرد، پس باید وجود یا عدم وجود جرثقیل در سازه را مشخص کنید، تا بتوانید با توجه به آن نوع سوله را انتخاب کنید.زمینی که سوله در آن ساخته می شود: در انتخاب نوع سوله زمین مورد ساخت نیز اثر گذار است، میزان تراکم زمین و استحکام خاک منطقه دو مقوله بسیار مهم در انتخاب و نصب سوله می باشد.
- بارهای وارده و شرایط محیطی: تعیین نوع بارهای وارده در منطقه مثل: باد، برف و بارهای مرده، بار زنده که از عوامل مهم در انتخاب سوله است، برای مثال شرایط انتخاب سوله در منطقه برف خیز با منطقه ای که وزش باد شدید دارد متفاوت است، و سوله ای که در شمال ساخته می شود با سوله ای که در جنوب ساخته می شود هم بسیار متفاوت می باشد، زیرا بارش باران و برف در شمال بیشتر است، پس این سوله باید طوری طراحی و اجرا شود که تحمل تمام این بارها را داشته باشد و تخریب نشود، که تمام این عوامل ذکر شده باید طی ۳۰ سال گذشته توسط نظام مهندسی بررسی شود، تا انتخاب بهترین سوله برای شما آسان شود.
- سلیقه ی کارفرما: بعد از این که تمام این شرایط بالا را در انتخاب سوله لحاظ کردیم، باید به سلیقه ی کارفرما هم دقت کنیم، که چه نوع سوله ای را مد نظر دارد.
با کلیک روی کلمه ی مراحل ساخت سوله می توانید تمام روند ساخت سوله و انواع آن را مطالعه کنید.
انواع سوله
در ادامه ی مقاله انتخاب بهترین سوله می خواهیم انواع سوله را هم شرح دهیم تا از مزایا و معایب هر کدام آگاه شوید.
سوله سبک خرپای: این نوع سوله هیچ محدودیتی در کاربری و ابعاد دهانه ندارد و بدون ستون میانی ساخته می شود و امکان نصب انواع جرثقیل در آن وجود دارد، سوله سبک قابل جابه جایی می باشد، و به علت شکل هندسی که در ساخت این سوله به کار رفته است، وزن پایین ولی مقاومت بسیار بالایی دارد، و این عوامل سبب شده است تا قیمت تمام شده سوله سبک خرپایی نسبت به انواع دیگر سوله ها مقرون به صرفه باشد، اما این نوع سوله مزایای بسیار زیادی دارد که اگر تمایل دارید در ارتباط با سوله خرپایی مطالب بیشتری مطالعه کنید لطفا روی کلمه ی سازه ی سوله سبک کلیک کنید.
سوله یو بی ام UBM: یکی از سوله های جدید همین سوله یو بی ام می باشد، اما این سوله هم معایب و محدودیت های بسیار زیادی دارد که برای هر کاربری و هر ابعادی مناسب نمی باشد، به طور مثال سوله UBM را برای کاربری بهداشتی یا مواد غذای مناسب نیست، زیرا سقف آن از جنس پلی اورتان است که قابل ضد عفونی کردن نمی باشد، و برای ابعاد بزرگ مناسب و به صرفه نمی باشد و این سوله قابل جابجایی نیست.
سوله تیر ورقی: سوله تیر ورقی که به سوله قدیمی و سنگین هم معروف می باشد، وزن بسیار بالایی دارد، زیرا در زمان قدیم که تکنولوژی پیشرفت نکرده بود این سوله ساخته می شده و بسیار رایج بوده، که برای بالا بردن مقاومت سوله از فولاد بیشتر استفاده می کردند، که همین امر موجب شده تا وزن سوله تیر ورقی بالا رود و در نهایت قیمت آن هم بالا باشد و اصلا مقرون به صرفه نیست، سوله تیر ورقی هم معایب بسیاری دارد که با کلیک روی کلمه ی سازه ی سوله تیر ورقی مطالب بیشتر وجود دارد که می توانید مطالعه کنید.
سوله دست دوم: در ساخت سوله دست دوم از آهن آلات ضایعات استفاده می شود، که مقاومت و پایداری کمی دارد، و جالب است که بدانید در این نوع سوله کلاه برداری های بسیار زیادی انجام می شد، و حائز اهمیت است که بدانید سوله دست دوم یک دورغ است، برای اینکه از این کلاه برداری ها با خبر شوید و در امان بمانید لطفا روی کلمه ی معایب سوله دست دوم کلیک کنید، در این مقاله حتی تمام کلاه برداری هایی که در قرار داد سوله دست دوم وجود دارد هم ذکر شده است.
این ویدئو تمامی مزایای سوله سبک خرپایی را شرح می دهد، اگر تمایل به تماشای ویژگی های این نوع سوله دارید، روی آن کلیک کنید.
سخن آخر
با وجود تمام این مواردی که ذکر شده است، به این نتیجه می رسیم که بهترین نوع سوله، سوله ی سبک خرپایی می باشد، چی از این بهتر که این سوله هیچ محدودیتی ندارد و همچنین وزن سبکی دارد، و با تکنولوژی روز همراه است و تمام استاندارد های نظام مهندسی را به خوبی و تمام و کمال پاس می کند، و با وجود تمام این مزایا قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای هم دارد، علت این که سوله سبک وزن پایینی دارد این است که به روش خرپایی اجرا می شود که باعث می شود تا بار وارده به سوله به کل سازه سوله انتقال یابد و به این صورت مقاومت سوله هم بالاتر می رود، تصویری که در پایین مشاهده می کنید نمونه ای از سازه ی خرپایی است.
و در اتنها اگر مایل هستید قیمت هر متر مربع از سوله را بدانید و عواملی که در قیمت سوله تاثیر گذار است را هم بدانید، لطفا روی کلمه ی قیمت خرید سوله کلیک کنید، و در انتخاب بهترین سوله از لحاظ قیمت به شما کمک خواهد کرد.
شماره تماس :
دسته ها
- سوله (65)
- سوله های UBM (4)
- سوله های تیرورقی (4)
- سوله های خرپایی (5)
آخرین نظرات
- hkyuacmluk در ساخت سوله در همدان
- RrrlzybdpVgmMWE در سوله سبک چیست
6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
عالیی بود مث همیشه
سلام، خیلی ممنون دوست عزیز
سلام مطالب منتشر شده در سایت مرکز سوله بسیار مفید و کارآمد بوده، ساخت سوله در مازندران با دهانه ۲۵ با کدام روش ساخت سوله مناسب می باشد؟؟؟؟
سلام . ساخت سوله در مازندران شامل تفاوت های می شود زیرا که این استان رطوبت بالا به همراه بارش باران زیادی دارد، و این رطوبت زیاد روی فولاد تاثیر می گذارد و باعث خوردگی آن نیز می شود و در گذر زمان باعث می شود تا از ضخامت فولاد کم شود، به همین دلیل نظام مهندسی اعلام کرده است که در مناطقی که رطوبت و بارندگی بالا می باشد باید ضخامت فولاد مصرفی در سوله بیشتر باشد تا سوله ساخت شده کاملا استاندارد باشد، و همچنین سوله سازی در مازندران و دیگر شهر هایی که رطوبت بالایی دارند، رنگ آمیزی سوله ها باید با استفاده از اپوکسی صورت گیرد، رنگ اپوکسی قابلیت این را دارد که مقاومت فولاد را به شدت بالا ببرد اما از دیگر رنگ های معمولی گرانتر می باشد، در کل ساخت سوله به روش خرپایی در دهانه ۲۵ بهترین روش می باشد، زیرا که در ابعاد بزرگ فقط سوله سبک خرپایی مقرون به صرفه و مقاوم می باشد.
بازم درمورد این موضع مطلب بزارین
سلام، چشم حتما