- خانه
- chevron_right
- سوله
- chevron_right
- هزینه ساخت دامداری گوسفندی
هزینه ساخت دامداری گوسفندیهزینه ساخت دامداری گوسفندی
موضوع این مقاله هزینه ساخت دامداری گوسفندی می باشد، اگر قسط ساخت این نوع سوله را دارید، لطفا این مقاله را مطالعه کنید، زیرا حاوی مطالب بسیار مهمی در این زمینه می باشد، از همراهی شما متشکریم.
در ابتدا باید ابعاد مناسب برای تعداد دام ها را برای ساخت سوله دامداری گوسفندی معین کنید، برای یافتن این ابعاد دقیق بهتر است از جهاد کشاورزی شهر خود کمک بگیرید آ ن ها می توانند تمام این ابعاد را به راحتی در اختیار شما قرار دهند.
ساخت دامداری گوسفندی متشکل از چندین بخش می باشد که شامل موارد زیر است :
- خرید زمین
- ساخت سوله
- خرید تجهیزات دامداری گوسفندی
- هزینه خرید دام ها
- هزینه های دام ها خوراک، پزشکی و …
در ادامه ی این مقاله به هزینه ساخت دامداری گوسفندی به صورت کامل می پردازیم.
عواملی که در قیمت ساخت سوله دامداری موثر می باشد شامل : ارتفاع، طول، ابعاد دهانه و روش ساخت است، اما در مساحت های بالای هزار متر بهترین روش ساخت سوله، سوله خرپایی می باشد، زیرا سوله خرپایی از همه نظر از سوله های دیگر برتری دارد و در ابعاد دهانه های بزرگ هم کاملا مقرون به صرفه می باشد.
اما ما برای شما یک پیشنهاد داریم، این است که سوله با دهانه ی سی و دو متر و یک راهروی ۴٫۵ یا ۶ متر تقریبا در وسط سوله اجرا کنید، که این راهرو مسیر حرکت ماشین آلات را معین کند، و دو سمت دیگر این راهرو آغل دام ها با ابعاد ۱۱٫۵ متر اجرا شود، که از لحاظ قیمت هم به صرفه تر می باشد، که اگر سوله دامداری خود را با این ابعادی که در اختیارتان گذاشتیم اجرا کنید، باعث می شود تا از فولاد کمتری در ساخت سوله استفاده شود و در نهایت قیمت تمام شده ی سوله شما مقرون به صرفه تر می شود و همچنین سوله شما با استاندارد های لازم ساخته می شود.
ساخت دامداری گوسفندی
با هزینه ساخت دامداری گوسفندی را آشنا شدید، حال می خواهیم طراحی و ساخت دامداری گوسفندی که نیاز به تخصص بالا به همراه دقت زیاد دارد، در این مرحله به این موضوع مهم می پردازیم، لطفا با ما همراه شوید.
همان طورکه در بالا گفته ایم برای ساخت دامداری گوسفندی نیاز به کارشناسان با تخصص بالا و دقت بسیار داریم، زیرا یکی از مراحل مهم در ساخت این نوع سوله طراحی آن می باشد، و باید با توجه به استاندارد های سازمان نظام مهندسی بتوانیم سبک ترین و مقرون به صرفه ترین سوله دامداری را طراحی و اجرا کنیم، و بهترین نوع سوله همان سوله سبک خرپایی می باشد، که هیچ محدودیتی در ابعاد و کاربری ندارد و تا به حال در این سوله هیچ معایبی یافت نشده است.
حال برای مطالعه یبیشتر از سوله سبک خرپایی روی کلمه ی سوله خرپایی کلیک کنید تا با مزایای بیشتر این سوله به صورت کامل تری آشنا شوید.
موضوع دیگری که در ساخت سوله دامداری باید به آن توجه کنید، این است که سوله یو بی ام UBM نمی تواند انتخاب خوبی برای این نوع از کاربری باشد، زیرا سقف سوله یو بی ام از جنس پلی اورتان می باشد، که باکتری را به خود جذب کرده و حتی قابل ضد عفونی کردن هم نمی باشد، و این موضوع ممکن است جان دام ها را به خطر بیندازد، با کلیک روی کلمه ی سوله UBM می توانید دیگر معایب و مزایای این سوله را مطالعه کنید.
یکی از عواملی که در هزینه ساخت سوله دامداری گوسفندی حائز اهمیت میباشد، مقاومت و استحکام و ایمنی آن می باشد، و این نوع از سوله باید در برابر عوامل طبیعی همچون برف، زلزله، طوفان، باد و … مقاومت خود را به خوبی حفظ کند و تخریب نشود، سوله با کاربری دامداری معمولا در خارج از شهرها اجرا می گردد، تا دام ها مذاحم زندگی شهری نشوند، هم از نظر بو و هم سرو صدا و همچنین سلامت دام ها، و بعضی از سوله ها با کاربری های دیگر هم در خارج از شهر اجرا می شود، که در این صورت باید فاصله ی خود را با سوله دامداری حفظ کنند، به دلیل حفظ سلامت دام ها، و همچنین ممکن است در خارج از شهر چندین سوله دامداری هم اجرا شود، که این سوله ها هم باید فاصله قانونی نسبت به یک دیگر را حفظ کنند، به منظور حفظ سلامت دام ها زیرا اگر بیماری در دام ها شیوع پیدا کرد به دیگر دام ها انتقال ندهند.

سوله دامداری گوسفندی
روش ساخت سوله دامداری
در روش ساخت سوله دامداری یک سری آیتم هایی وجود دارد که حائز اهمیت می باشند، و باید این آیتم ها را به خوبی بشناسید، پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.
همان طور که در قسمت های قبل هم گفته بودیم، بهترین روش ساخت سوله با کاربری دامداری می باشد، به دلیل این که سازه های سوله خرپایی از مقطع پروفیل می باشد که این سازه این امکان را به شما می دهد تا سوله های بزرگ و عریض با مقاومت بالا اما قیمت پایین تر طراحی اجرا کنید، و علاوه بر قیمت سازه ی سوله باعث می شود تا قیمت ساخت دیوار و ساخت فونداسیون کاهش یابد و حتی مصرف فولاد هم به حداقل خود میرسد، و ناگفته نماند که بعد از طراحی و اجرا و آغاز بهره برداری، هزینه کارگران برای نگهداری این دام ها هم کم تر می شود، با توجه به این همه مزایا که ذکر کردیم انتخاب بهتر از سوله سبک خرپایی وجود ندارد.
در هزینه ساخت دامداری گوسفندی، سوله تیر ورقی هم می تواند جزو یکی از انتخاب های شما باشد.
اما ساخت سوله با کاربری دامداری به روش تیر ورقی حتی در دهانه های کوچک مثل دهانه ۲۰ متر هم قیمت بیشتری از سوله سبک خرپایی دارند، و حائز اهمیت است که بدانید سوله خرپایی به روش های جدید و نوین ساخته شده و سبک سازی شده است، و تمام اتصالاتش با پیچ و مهره می باشد، که از لحاظ قیمت و کیفیت متریال حرف اول را می زند، اما سوله تیر ورقی به روش قدیمی و سنتی ساخته می شود، که تمام اتصالاتش با جوش صورت گرفته است و سقف این نوع از سوله به صورت هشتی می باشد، اما در سوله سبک خرپایی سقف به صورت قوسی اجرا می گردد، و این نوع سقف باعث شده تا سوله خرپایی بتواند سیستم تهویه مناسب تری را دارا باشد.
در صنعت سوله سازی روش دیگری هم وجود دارد که بسیار باب شده است، آن هم سوله دست دوم می باشد، و بسیاری از مردم که اطلاعات زیادی از کلاه برداری ها در سوله دست دوم ندارند به این سوله روی آوردند، اما در این جا لازم است تا یاد آوری کنیم که سوله خرپایی نو از سوله دست دوم ارزانتر و با کیفیت تر است، به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم که روی کلمه ی مزایده سوله دست دوم کلیک کنید تا بتوانید تمام معایب این نوع سوله را به خوبی بشناسید.

نمونه ای از سوله با کاربری گوسفندی
نقشه ی دامداری گوسفندی
در این قسمت از مقاله می خواهیم نقشه ی دامداری گوسفندی و مساحت این نوع از سوله را توضیح دهیم، لطفا همراه ما باشید.
در ساخت سوله با کاربری دامداری مساحت بر مبنای نوع دام ها و تعداد دام ها می باشد، و در این مرحله از مقاله می خواهیم بهترین و استاندارد ترین ابعاد برای ساخت سوله دامداری برای شما بازگو کنیم، اما جهاد کشاورزی در هر شهر ممکن است ابعاد خواص خود را داشته باشد که با شهر دیگر متفاوت است، بنابر این بهتر است تا ابعاد دقیق را از جهاد کشاورزی منطقه خود دریافت کنید.
مجوز ساخت دامداری گوسفندی
در ادامه می خواهیم مجوز ساخت دامداری گوسفندی را توضیح دهیم، و مراحل تاسیس و اخذ مجوز دامداری را شرح دهیم، پس اگر قسط ساخت دامداری گوسفندی را دارید، با همراه شوید تا این آیتم مهم را به خوبی بشناسید.
برای ساخت دامداری گوسفندی ابتدا باید مجوز آن را دریافت کنید، که برای دریافت این مجوز ابتدا باید یک مکان مناسب پیدا کنید.
صدور این نوع مجوزها شرایط و مراحل خاص خود را می طلبد، که در ادامه مطالب این مراحل و شرایط این مراحل را بررسی خواهیم کرد.
در هزینه ساخت دامداری گوسفندی انواع مجوز ها به شرح زیر می باشد:
- موافقت اصولی : در خواست کنندگان برای کاربری های دامداری و مرغداری و از این قبیل کاربری ها برای دریافت مجوز ساخت، باید با رعایت ضوابط و قوانین دامپروری برای اخذ موافقت نامه ی اصولی اقدام کنند، اما توجه داشته باشید که موافقت اصولی مدت زمان اعتبار دارد، که این اعتبار شش ماه می باشد، ولی امکان این وجود دارد که بتوانید مدت این اعتبار را را افزایش دهید.
نکته: جواز و پروانه ی ساخت موافقت نامه ی اصولی حتما باید به نام یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد، ولی در این مجوز واگذاری یا انتقال یا حتی فروش به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد، که اگر این انتقال صورت گیرد در نهایت به پیگیری قانونی ختم خواهد شد. - پروانه ی تاسیس : به مجوزی که برای احداث ساختمان و تاسیسات واحدهای دامداری و کارگاه و کارخانه و … می بایست اخذ نمایند، پروانه ی تاسیس گفته می شود، ناگفته نماند که مورد های که ذکر کردیم، باید ضوابط نظام را هم دارا باشند، مدت زمان اعتبار این پروانه دو سال می باشد، اما با نظر و تایید کمیسیون صدور پروانه استان امکان تمدید آن نیز وجود دارد، صدور پروانه ی تاسیس هم همانند مورد قبلی باید به نام یک شخص حقیقی یا حقوقی و یا یک شرکت باشد، و کسانی که پروانه ی تاسیس را دارند، می بایست به اتمام رساندن تاسیسات و ساختمان و هر نوع واحد دامداری قبل از بهره برداری، باید تمام مراحل را به ترتیب به کمیسیون صدور پروانه اطلاع دهند.
- پروانه بهره برداری : این مجوز بعد از احداث واحد صنعتی با در نظر گرفتن تمام قوانین و در زمان معین دریافت می شود، بعد از به پایان رسیدن تمام مراحل، آن شخصی که جواز تاسیس را دارد، باید در خواست کند که طی ۲ هفته از تاسیسات بازدید به عمل آورند، که این بازدید باید توسط کمیسیون صدور پروانه صورت گیرد.
- مجوز بهداشتی : مجوزی که سازنده از سازمان دامپزشکی و دامپروری و منابع طبیعی و محیط زیست و برای رعایت کردن مسائل بهداشتی در ساخت کارگاه ها و کارخانه ها و هر نوع واحد دامداری دریافت می کنند را مجوز بهداشتی می گویند.
شرایط جغرافیایی و اقلیمی مناسب در هزینه ساخت دامداری گوسفندی
شرایط جغرافیایی و اقلیمی مناسب دامداری از آیتم های مهم در این زمینه می باشد، که آن محلی که قرار است، سوله با کاربری دامداری در آن ساخته شود، می بایست وزش باد از سمت مناطق مسکونی به طرف دامداری باشد.
اگر قسط ساخت سوله با کاربری دامداری گوسفندی را دارید، مطالبی که در این مقاله وجود دارد بسیار کاربردی و مفید می باشد، که در این زمینه به شما کمک خواهد کرد، اما اگر قسط ساخت سوله با کاربری های دیگر را دارید و می خواهید با انواع سوله ها آشنا شوید، تا انتخاب بهتری داشته باشید لطفا روی کلمه ی انواع سوله کلیک کنید.
حال اگر می خواهید هزینه ی هرمتر مربع از سوله را بدانید، لطفا رو کلمه ی قیمت ساخت سوله کلیک کنید.
خوشحال می شویم که اگر مطلب یا سوالی دارید، در پایان این مقاله در قالب یک کامنت برای ما بازگو کنید، ما پاسخ گوی تمام سوالات شما عزیزان خواهیم بود.
شماره تماس :
دسته ها
- سوله (65)
- سوله های UBM (4)
- سوله های تیرورقی (4)
- سوله های خرپایی (5)
آخرین نظرات
- hkyuacmluk در ساخت سوله در همدان
- RrrlzybdpVgmMWE در سوله سبک چیست